Leírás és Paraméterek
Tárolás: mélyhűtőben!
A szállítás viszontagságait elviseli.
Közvetlenül a felhasználás előtt vedd ki a fagyasztóból, annyit amennyire szükséged lesz. Felhasználáskor a fagyasztott, szárított kultúrát kevés langyos vízben vagy tejben oldd fel, majd ezt a vizes oldatot öntsd hozzá a tejhez, és alaposan keverd össze.
A legjobban akkor tud szaporodni, ha 22–36 C˚ -on kevered a tejhez.
A beoltási arány: 10 liter tejhez 1 kapszulányi (1u) vagy 0,2g kultúra
A mezophil kultúra, aromaképző, savanyító starter-kultúra.
Összetevői:
Lactococcus lactis subsp. cremoris,
Latococcus lactis subsp. lactis,
Leuconostoc mesenteroides subsp. cremoris
Lactococus lactis subsp.
Lactis biovar diacetylactis
baktérium törzseket tartalmaz, fagyasztva szárított formában.
A mezofil aromaképző kultúra, CHR Hansen, CHN-22 tipusú kultúrából készül, tej és gluténmentes csomagoló üzemben.