A vegital.hu (tejmentes) sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Packeta

Packeta átvevő-, és feladóhelyként is működünk. A parkolás kényelmes és ingyenes!

Annál a webáruháznál, ahol van Packeta pontos átvételi lehetőség, válaszd a Vegitalt, és vedd át megrendelésedet nyitvatartási időnkben, a jelszó megadásával.

Címünk: 8000 Székesfehérvár Hadiárva u. 4.
Nyitvatartás: Hétfőtől péntekig 8:30-15:30

Amennyiben Vegital készülékedet szeretnéd eljuttatni szervizünkbe, azt is megteheted a Packeta alkalmazás letöltésével. A cím ebben az esetben is ugyanaz.

Fontos információ TEMU webáruházas megrendeléskor!

A Packeta megkezdte az együttműködést a TEMU webáruházzal. A TEMU-nál történt megrendelések adott címre történő kiszállítása a TEMU webáruháztól kapott adatok alapján történik. Azt sem a PACKETA sem a VEGITAL nem tudja módosítani, és nem is jogosult. Kizárólag a TEMU jogkörébe tartozik!

Amennyiben házhozszállítással kérted a megrendelést, mégis átvevőpontunkra kaptad az értesítést, vedd fel a kapcsolatot a TEMU webáruház ügyfélszolgálatával, mivel más nem jogosult módosítani a kiszállítási címet.

Köszönjük!

Az oldal tetejére