A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni. Elfogadom
Termékek Menü

Parmezán sajtkultúra 10 db

Ár:
2.890 Ft (2.276 Ft + ÁFA)

Olasz típusú, erősen utómelegített kemény sajtok készítéséhez ajánlott. Amilyen például a parmezán, Grana padano, Asiago stb.

Optimális arányokban tartalmazza azokat a mezofil és termofil törzseket, amelyek képesek létrehozni ezeket a jellegzetes sajtokat. Nagy mennyiségben található benne az erőteljes édeskés ízekért felelős Helveticus baktérium, valamint az átlagosnál magasabb a thermofil törzsek aránya.

Baktérium törzsek:

Lactococcus lactis

Lactococcus cremoris

Lactis diacetylactis

Streptococcus salivarius thermophillus

Lactobacillus helveticus

Lactobacillus delbrueckii

Elérhetőség: Utolsó 4 db raktáron
Egységár: 289 Ft/db

Leírás és Paraméterek

Ajánljuk: Parmezán, Grana, Asiago stb. - kemény sajtok készítéséhe

Tárolása: -18°C és +4°C között

Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő