A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.

Szakértőnk válaszol

Érdekes információk, tudományos cikkek, publikációk.

Tejfehérje allergia kontra tejcukorérzékenység

Korsós Alíz dietetikus szakmai cikke a tejfehérje allergia kialakulásáról, tüneteiről, kivizsgálásáról és kezeléséről. 

Tejfehérje allergia kontra tejcukorérzékenység 2.

Korsós Alíz dietetikus szakmai cikke a tejcukorérzékenység kialakulásáról, tüneteiről, kivizsgálásáról és kezeléséről. 

Mi történik a tejcukorral fermentálás során?

Többször felmerült már a kérdés a baktérium kultúrák kapcsán, hogy az összetevőkben szereplő Lactobacillus acidophilus milyen mértékben van jelen az elkészült növényi tejpótlókban, okozhat-e tüneteket.
Szakértőnk ebben a cikkben ad választ.
Az oldal tetejére